Hoppa till innehåll

Klackbergsvägen – Norberg

Precis vid den vackra sjön Noren nära centrala Norberg har vi byggt tio bostadsrättslägenheter fördelat på två huskroppar i en miljö som är svår att motstå.

Alla lägenheter har utsikt mot sjön Noren, endast 50 meter bort. Tänk att få vakna till den vyn. Bostadsrätterna har byggts i Klackberg, i direkt närhet till fritids- och naturområden. Det handlar om ett bekvämt Brf.boende i två plan och inflyttning skedde under 2020.

Bostadsrätterna som har byggts i området Klackberg ligger endast 1,4 kilometer från de mest centrala delarna av Norberg. Med korta pendlingsavstånd till Avesta och Fagersta. Och med ett pendlingsavstånd till orter som Västerås och Falun/Borlänge på bara en timme.

Samtliga lägenheter har helkaklade badrum. I köken är det Vedum som gäller och vitvaror från Siemens. Mottot är alltid att det skall vara så bra att vi själva vill såväl äga som bo i bostäderna.

Se filmen, före byggstart, från den fantastiska miljön vid sjön Noren i Norberg.

En investering som lönar sig

Amorterar du på lån till din bostadsrätt så är det en avbetalning till dig själv. Månadsavgiften till bostadsrättsföreningen är även den en slags avbetalning till dig själv, då föreningen bekostar stor del av det som har med bostaden att göra. Som ägare till din bostadsrätt kan du dessutom vara med och påverka ditt boende.

Du investerar med andra ord i ditt eget boende, till skillnad från när du bor i en hyresrätt och betalar hela månadsavgiften till din hyresvärd. I Sverige anges att vi i snitt lägger 20-25% av vår totala disponibla hushållsinkomst på vårt boende. 


Bilderna nedan från slutfasen av bygget i Norberg är tagna i juni månad 2020.


I april månad hade bygget i Norberg kommit så här långt: