Hoppa till innehåll

Om oss

Hoppfullt Boende är ett dalabaserat företag med delägare som vill bidra till bra bostäder, då behovet är stort av detta. Det är vår vision och vårt kall. Det började som en gemensam tanke för några rutinerade företagare från Dalarna, med viss bakgrund i bl.a. fastighets- och bostadsmarknaden.

En vilja och ambition att skapa fräscha nyproducerade boenden på något mindre orter, på attraktiva platser, till en rimlig kostnad. Utan fördyrande ”overheadkostnader”. Vi ville göra så att nyproducerade boenden kunde bli verklighet för fler. Till slut bestämde vi oss för att göra verklighet av våra drömmar, för att kunna förverkliga andras drömmar. Det kändes hoppfullt redan från start. Det visade sig omedelbart under vårt första byggprojekt att behovet var stort av det vi erbjöd.

Delägare i Hoppfullt Boende, från vänster: Staffan Byström, Håkan Åman och Christer Sammils.

Bolagets ägare

Håkan Åman från Falun har en lång yrkesbana inom entreprenörskap och ledarskap, han har haft flera styrelseengagemang och har varit VD för Leksands IF under fem år. Nu ägnar han det mesta av sin tid främst åt Hoppfullt Boende och Pelle P.

Christer Sammils är bosatt i Avesta och driver sedan år 2010 flera bolag runt Sam Bygg AB inom byggverksamhet och fastighetsförvaltning.

Staffan och Lotta Byström, Falun, äger och driver Kinnarps Gävle Dalarna AB & Wallners Persienn och Markis AB som sin huvudverksamhet.