Hoppa till innehåll

Dags för inflyttning i nya bostadsrätter – ännu finns chans att förvärva drömboendet

I månadsskiftet februari – mars är det inflyttningsdags för en mängd lyckliga nya ägare till helt nybyggda bostadsrättslägenheter i Brf Abboren på Bergslagsvägen i centrala Avesta. Företaget Hoppfullt Boende är i princip färdiga med uppförandet av ännu en lyckosam bostadssatsning i Avesta.

Planerna inleddes hösten 2021 och redan nu är arbetet näst intill klart. Det handlar om 16 fräscha bostadsrättslägenheter på 3–4 r.o.k fördelade på två huskroppar, och med uteplatser i markplan och stora balkonger. Och faktum är att för den som är intresserad så finns det faktiskt fortfarande en möjlighet att förvärva ett riktigt attraktivt nyproducerat boende. Tre av lägenheterna är till salu och förmedlas av Fastighetsbyrån Avesta.

Läs mer på fastighetsbyrån.com/avesta

Kontakt: Mikael Thorsén, fastighetsmäklare: tfn 070 393 24 00

Håkan Åman, delägare Hoppfullt Boende: tfn 070 426 26 26