Hoppa till innehåll

Nya bostadsrätter i Avesta – förhandsteckningen är igång

Hoppfullt Boende ska nu bygga 16 nya attraktiva bostadsrättslägenheter i Avesta. Det blir sex trerumslägenheter och tio fyrarummare. Med generösa balkonger, utsikt, bra solläge, hiss och mycket lättillgängliga. Och platsen för bygget är efter Bergslagsvägen i de mest centrala delarna av Avesta.

– Det här är ett väldigt attraktivt område och vi märker redan av ett stort intresse, säger Håkan Åman vid Hoppfullt Boende.

Lägenheterna ska byggas i två huskroppar, med uteplats i markplan samt stora balkonger, ca 12 m2, på andra våningen. Badrummen kommer att bli helkaklade och fiber ska kopplas in. Alla lägenheter kommer att ha egen parkering med eluttag.

– Efterfrågan på nyproducerade bostäder är väldigt stor, och många har dessutom sett hur fina våra tidigare bostäder har blivit, vilket verkar öka på intresset ytterligare, enligt Håkan Åman.

”Brf Hoppfullt Boende Abborren” är namnet på bostadssatsningen och det är Fastighetsbyrån Avesta som sköter försäljningen och den pågående förhandsteckningen av bostäderna.

Byggtiden är planerad till maximalt ett år.

Här, hos Fastighetsbyrån Avesta, finns all information om bostäderna som nu är till salu, samt kontaktuppgifter till fastighetsmäklare.