Hoppa till innehåll

Samtliga lägenheter på Dalergränd sålda

Nu är alla 20 bostadsrättslägenheter på Dalergränd sålda. Och samtidigt pågår bygget för fullt för att inflyttning ska kunna ske i slutet av sommaren.

– Intresset för vår satsning på Dalergränd har varit stort, redan från början. Och nu är det många som längtar efter att få flytta in i de nya attraktiva bostäderna vid Dalergränd, endast 200 meter från Dalälvens strand och bara en kort promenadväg in till centrum, säger Håkan Åman, på Hoppfullt Boende.

Byggsatsningen i Avesta hann inte avslutas innan ett nytt byggprojekt sattes igång i Avesta. Tidigare i år meddelade bolaget att man planerar för att bygga 16 nya bostadsrättslägenheter vid ”Skvallertorget” i centrala Avesta.

– Ja det är stor efterfrågan på nya bostäder i Avesta och de bostäder som vi hittills har byggt i kommunen har blivit populära, avslutar Håkan Åman.