Hoppa till innehåll

TV: Stort intresse att förhandsteckna bostadsrätter på Dalergränd

Hoppfullt Boendes senaste byggsatsning – att bygga uppemot 22 bostadsrättslägenheter efter Dalergränd i Avesta – har skapat ett stort intresse. Och nu är det möjligt att förhandsteckna sig för lägenheter, berättar Håkan Åman.

– Ja det är väldigt glädjande att se vilket intresse det är för den här satsningen. Vi tror dels att det beror på det mycket attraktiva läget nära centrum och endast 200 meter från Dalälvens strand, men också att man har sett våra tidigare byggprojekt och hur fina och omtyckta de bostäderna har blivit, säger Håkan Åman, en av delägarna inom Hoppfullt Boende.

Se tv-inslag från visningslägenheten samt från Dalergränd där bostäderna ska byggas.

Det här är den tredje byggsatsningen i Avesta och bolagets fjärde totalt. Och något som redan har lockat flera är möjligheten att besöka den visningslägenhet som finns på Blinkastigen i Avesta och som visar hur en av lägenheterna på Dalergränd kommer att se ut.

För den som är intresserad av att förhandsteckna sig för en lägenhet eller boka en visning i lägenheten på Blinkastigen, finns det två möjligheter – den ena att vända sig direkt till fastighetsmäklaren på Fastighetsbyrån i Avesta, eller att kontakta Håkan Åman.

– Ja även om det är högsommar så jobbar vi för högtryck med det här projektet. Alla är välkomna att höra av sig, avslutar Håkan Åman.

Allt om bostadsprojektet på Dalergränd och kontaktuppgifter hittar du här, på vår webbplats.