Hoppa till innehåll

Dags för lägenhetsvisningar i Norberg

Under de två första helgerna i maj månad kommer lägenhetsvisningar att genomföras i lägenheter som håller på att färdigställas invid sjön Noren i Norberg.

Bygget påbörjades i höstas och till sommaren är det klart för inflyttning i de tio bostadsrättslägenheterna. Det är första gången som det byggs nya flerbostadshus i Norberg på över 25 år.

De allra flesta bostäderna är redan sålda, men det finns fortfarande möjlighet att köpa ett hoppfullt boende endast 50 meter från sjön. Det handlar om två lägenheter på 4 respektive 5 rum och kök som ännu inte är definitivt sålda.

För den som är intresserad krävs förbokning så ordnar fastighetsmäklaren en visningstid under någon av helgerna 2 – 3 maj eller 9 – 10 maj. 

– Vi är väldigt mån om att varje visning ska ske på ett tryggt och ansvarsfullt sätt med tanke på den pågående pandemin. Därför är det inga öppna visningstider utan anmälan måste ske och därefter kommer vi överens om tider för visningar, säger Håkan Åman, en av delägarna av Hoppfullt Boende.

– Hur gör man för att anmäla sig?

– Det är enkelt. Man vänder sig till Fastighetsbyrån Avesta som sköter försäljningen. Man kan endera maila eller ringa fastighetsmäklaren Mikael Thorsén:

Mail: mikael.thorsen@fastighetsbyran.se

Telefon: 070–39 324 00

För övriga frågor om Hoppfullt Boende och bolagets olika byggprojekt, kontakta delägaren Håkan Åman:

Mail: info@hoppfulltboende.com

Telefon: 070–426 26 26