Hoppa till innehåll

Så här skriver medierna om byggsatsningen i Avesta

Intresset för Hoppfullt Boendes satsningar på att bygga nya attraktiva bostäder i lite mindre kommuner, fortsätter att intressera nyhetsmedierna.

Annonsbladet slår fast att det finns en efterfrågan på bostäder i Avesta och berättar att Hoppfullt Boende snart ska inleda en byggnation av 22 bostadsrätter vid Dalergränd i Avesta.

– Vi märker att det finns en efterfrågan i Avesta. Det har inte byggts så mycket de senaste åren och vi vänder oss till en bred målgrupp. Området passar också bra, säger Håkan Åman som är en delägarna bakom Hoppfullt Boende till Annonsbladet.

Hela den aktuella e-tidningen kan du läsa här.

Även Avesta Tidning och Dala-Demokraten berättar i en artikel om satsningen på uppemot 22 bostadsrättslägenheter, 200 meter från Dalälvens strand och endast tio minuters promenad från de mest centrala delarna i Avesta.

Avesta Tidning och Dala-Demokraten rapporterar att husen kommer att byggas i två plan med elva lägenheter per plan. Och det blir tvåor, treor och fyror med en boyta på mellan 56 och 108 kvadratmeter, skriver tidningarna. Christer Sammils som är en av delägarna bakom Hoppfullt Boende berättar i artikeln att fastigheten i stort sett blir densamma som bolaget tidigare byggt i Högbo och Skogsbo, men att den har förfinats utifrån de lärdomar och erfarenheter man fått från de tidigare projekten.

Hela artikeln hos Avesta Tidning kan man läsa här om man är kund hos Avesta Tidningar/Dalarnas Tidningar.