Hoppa till innehåll

TV: Se hur de nya husen i Norberg växer fram

Arbetet med att bygga två bostadsrättshus med sammanlagt tio lägenheter, vid sjön Noren nära centrala Norberg, går snabbt framåt. I den första huskroppen som restes i slutet av november har arbetet gått in i en ny fas där det är dags att installera kök och lägga golv.

Och helt nyligen började den andra huskroppen att resas, bit för bit.

I TV-reportaget nedan berättar en av delägarna bakom bolaget Hoppfullt Boende, Håkan Åman, om hur arbetet fortskrider. Han berättar också om det finns någon ledig lägenhet kvar att köpa för personer som vill bo både modernt, nära centrum och samtidigt naturnära och så med en fantastisk utsikt ut över sjön Noren, endast 50 meter från husen.

Se tv-reportaget från bygget av nya bostäder i Norberg.
Den andra huskroppen började resas i månadsskiftet februari/mars.
Sjön Noren ligger max 50 meter från lägenheterna, som alla har sjöutsikt.
Golv läggs inom kort och kök är på gång att installeras i lägenheterna i den första huskroppen.
Bostadsrätterna ligger endast en dryg kilometer från centrala Norberg.