Hoppa till innehåll

Hoppfullt Boende bjöds in till ”Morgonsoffan”

Det var stort intresse på torsdagsmorgonen bland företagare i Norberg och Fagersta för Hoppfullt Boendes satsning på att bygga bostäder invid sjön Noren i Norberg. Håkan Åman, som är en av delägarna bakom Hoppfullt Boende, hade bjudits in till ”Morgonsoffan” i Frida Hansdotter Arena i Norberg, där företagarfrukost anordnades med representanter från näringslivet och Norbergs och Fagersta kommun.

Håkan Åman berättade om varför man valde att bygga bostäder i Norberg, vilket är den första satsningen på att bygga nya flerbostadshus på orten på minst 25 år.

– Det är en fantastisk plats som vi omedelbart föll för när vi kom dit första gången och intresset för satsningen har varit mycket stort, sa Håkan Åman när han intervjuades i Morgonsoffan. Han berättade också att sju av de tio bostadsrättslägenheterna, som samtliga har fantastisk sjöutsikt, är tecknade och att det endast finns tre bostadsrätter kvar till försäljning.

Efter intervjun fick Håkan Åman flera frågor om verksamheten och idéer diskuterades med besökare om eventuella framtida satsningar.

– Det var mycket givande och trevligt och jag är väldigt glad över det stora engagemanget och det positiva bemötandet för vår byggsatsning i Norberg.

Ett 40-tal personer följde företagarfrukosten i Norberg.
Företagarfrukosten anordnades i Frida Hansdotter Arena.