Hoppa till innehåll

Ny webbplats för Hoppfullt Boende med namnändring för varumärket

Samtidigt som antalet befintliga bostäder blir fler inom vårt bostads- och fastighetsbolag, så finns det också flera långtgående planer på nya bostadssatsningar. Det gör att vi nu lanserar en ny modern, informativ och ändamålsenlig webbplats som förhoppningsvis bidrar till ökad kännedom om våra bostäder och verksamheter. 

– Det är en otroligt intressant tid för Hoppfullt Boende med nya spännande projekt som vi snart kommer att kunna berätta mer om. Då känns det särskilt bra att ha en mer ändamålsenlig webbplats för alla som intresserar sig för våra verksamheter, säger Håkan Åman som är en av delägarna bakom Hoppfullt Boende.

Samtidigt så ändras också den tidigare webbadressen till hoppfulltboende.se

I samband med lanseringen av webbplatsen så justeras också namnet på det varumärke som företaget använder, till just ”Hoppfullt Boende”. Företagets juridiska namn är ”Håppfullt boende Dalarna AB”, men varumärket har kunnat upplevas som förvirrande när man har kommunicerat kring det. ”Dalarna” finns ju med i företagsnamnet med tanke på att bolagets olika ägare finns just i det länet, men satsningen på bostadsrätter i Norberg i Västmanland och även andra planer utanför Dalarna, gör att ”Hoppfullt Boende” blir både tydligare och bättre.

Att ordet ”hoppfullt” tidigare stavades med bokstaven ”å” har sin förklaring i att Håkan Åman som är en av bolagets initiativtagare, använde initialerna i både sitt namn och i det andra företag som han driver –  Pelle P i Falun. Initialerna bildade ordet ”HÅPP” tillsammans med ambitionen att skapa ett boende som gav hopp ur många aspekter.

– Med ”Hoppfullt Boende” så blir det enklare och bättre på alla sätt, konstaterar Håkan Åman.