Hoppa till innehåll

Slutbesiktningen klar på Blinkastigen – nu flyttar hyresgästerna in

I slutet av juli slutbesiktades hyresfastigheten på Blinkastigen och direkt därefter kunde hyresgästerna i fem av de tio lägenheterna flytta in. Det blev därmed möjligt till en tidigare inflyttning än vad som egentligen var planerat.

Hyresgästerna i de resterande fem lägenheterna flyttar in under andra halvan av augusti månad.

Det nybyggda hyreshuset på Blinkastigen blev det andra bostadsprojektet och den första hyresfastigheten för Hoppfullt Boende.

– Vi är glada över att vi nu nästan har nått målsnåret i det här projektet och ska se till att slutfasen också går smidigt. Så hälsar vi alla hyresgäster varmt välkomna till sina nya hem och hoppas att de ska trivas, säger Håkan Åman från Hoppfullt Boende.